Форум » Закон » Беспредел » Ответить

Беспредел

rastashaman: Чому відбувається це на вулицях? Чому люди не можуть мирно тусуватись а на постой до*обують мирний раста реперський народ. Ви скажете що таким треба давати в морду. Але ж всім не надаєш, та і що це їм докаже...проснувшись зранку,вони приймутьсяся за старе. Мова тут іде про гопніків, які під трамом готові на все. Чи їх можна зупинити, чи треба. Хто як думає про це?

Ответов - 2

grinia: Ці люди втратили сенс життя, і шукають собі загибелі. Можуть бути під впливом поганої компанії і друзів. Але вони є такі самі люди, як і ми, і потребують Бога так само. Я знаю багато людей, які були в такому стані, але після навернення до Бога і усвідомлення, що вони є цінні в Божих очах і Бог їх любить так сильно, що віддав Свое життя за них, їхне життя може бути змінено Богом назавжди. Але все залежить від їхнього рішення. Хтось має сказати їм про любов Бога. І вони потребують Спасителя нашого Господа Ісуса Христа. Але? хто скажить їм про це, як не віруючі (справжні новонавернені (Івана 3:5)) Часом віруючі люди, усвідомлюючі те, в якому вони були стані і після спасіння, намагаються відвідувати наркодиспансери і лікарні, де вони можуть розповісти їм про Спасительну силу Бога.

rastashaman: Це все дуже правильно, але це тільки в теорії. Насправді ж у лікарнях і диспансерах сидять люди, які вже щось зрозуміли(що треба спригувати, але не хватає сили волі) - власне можна попробувати їх переконувати коли вони там. Але коли вони в стані алко чи нарко сп'яніння вештаються по вулицях міста, то не думаю що Ви будете їм розказувати про доброту і любов Ісуса Христа. Вони вас просто пошлють чи побьють але аж ніяк не навернуться. Може ви думаєте що зможете піти по прикладу вчень Месії і підставляти то одну то другу щоки - лишитесь з травмами, найлегша з яких струс мозгів. Невже ви ніколи не попадали у вуличну розборку, чи у тупий наїзд?



полная версия страницы